Vrienden van Duchenne | Verslag Saté Party 2008
16919
page-template-default,page,page-id-16919,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Verslag Saté Party 2008

Op 26 januari jl. hebben vriendenvanduchenne inmiddels voor de vierde keer de Duchenne Saté Party georganiseerd in de Hamermolen in Uchgelen. Een gezellig feest voor vrienden en familie met uiteraard als doel geld inzamelen voor Duchenne. Wederom verzorgd door studenten van Saxion Hogeschool die als studieopdracht de volledige organisatie van de avond voor hun rekening genomen hebben.

 

En dit keer werd de avond muzikaal begeleid door Tom van Zevenbergen, die bovendien de inmiddels traditionele veiling en loterij als geen ander verzorgd heeft. Dit gaf weer een nieuwe dimensie aan deze avond. Evenals de aanwezigheid van Nova, die een uitgebreide uitzending heeft besteed aan Duchenne, waarin onze Saté Party ook in beeld was ! De reden voor deze uitzending was overigens dat belangrijke experimenten onlangs tot hoopvolle resultaten hebben geleid bij de genezing van Duchenne. En vooral ook dat deze onderzoeken volledig betaald zijn door acties van ouders en vrienden van Duchenne. Ook de Ondernemer deed nog eens verslag van deze bijzondere avond aangevuld met een paar leuke foto’s. Netto opbrengst 2008 : Euro 13.081.

 

 

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos