Vrienden van Duchenne | Verslag 2008
16769
page-template-default,page,page-id-16769,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Verslag 2008

Verslag van de dag 2008

 

 

Terwijl in de loop van de ochtend de zon doorbrak in het Kristalbad te Apeldoorn verzamelden vanaf 9 uur de deelnemers aan de 2e Duchenne Bedrijven Triathlon zich in het Duchenne kwartier. Onder het genot van een kopje koffie of thee werd kennisgemaakt en de wedstrijdtactiek besproken. Rond 10 uur werd de spanning van de komende start merkbaar en rond 10.30 gingen de 60 teams het water in en was de wedstrijd begonnen. Variërend van liefhebber tot (semi) professioneel atleet werden mooie sportieve prestaties geleverd.

 

Rond kwart over twaalf waren alle deelnemers weer binnen in het Duchenne kwartier waar de ervaringen werden uitgewisseld en in een bijzonder gezellige sfeer werd genoten van de prima lunch. Naast de mooie bekers voor de sportieve prestaties bij de heren (1. Belastingdienst-ICT, 2. Robbers Accountants en 3. Ordina 9) en dames (1. van Aetsveld girls) was er ook een bijzondere prijs voor het team met de hoogste financiële bijdrage. Deze dinercheque voor restaurant Sizzles in Apeldoorn werd in ontvangst genomen door PIVO. In bijgaande uitslagenlijst 2008 is de precieze uitslag opgenomen.

 

Dat sport verbroedert en verbindt is al heel lang bekend. Alleen is het elke keer wel bijzonder om te ervaren dat het klopt. Dit laatste was zeker het geval tijdens het bekend maken van de opbrengst. Hoewel de laatste euro’s nog geteld moeten worden lijkt het erop dat de editie 2008 maar liefst 50.000 euro op gaat leveren in de strijd tegen Duchenne. Dat laatste is waar we het met zijn allen voor doen en dat is een prachtige prestatie. Een heel hartelijk woord van dank dan ook voor iedereen die hieraan zijn/haar bijdrage heeft geleverd. Van vrijwilliger, tot sponsor, tot deelnemer: iedereen heel erg bedankt.

 

De bijzonder atmosfeer in het Kristalbad werkt magisch en veel teams hebben enthousiast aangegeven volgend jaar terug te willen komen. De 3e editie van de Duchenne Bedrijven Triathlon 2009 lijkt dan ook vanzelfsprekend. Wij gaan er het komende jaar weer hard aan werken om het succes van 2008 te evenaren en hopelijk nog verder te verbeteren.

 

Klik hier voor de deelnemers en sponsoren voor het jaar 2008.

 

Met een sportieve groet,

 

Bram Adema
Ed Bergsma
Maarten-Jan Brouwer
Roy Brouwer
Huub Deterd
Mark Steinhauer

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos