Vrienden van Duchenne | Verslag 2013
16759
page-template-default,page,page-id-16759,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Verslag 2013

Verslag van de dag 2013

 

Zaterdag 7 september jl. werd voor de 7e keer de Duchenne Triathlon georganiseerd, zoals gebruikelijk op het prachtige terrein van het Boschbad in Apeldoorn. Dit keer in samenwerking met de Rotary Apeldoorn Noord, die een belangrijk deel van de organisatie op zich genomen hebben.

 

De inschrijving kwam zoals inmiddels gebruikelijk langzaam op gang, maar uiteindelijk waren er 27 teams aan de start. een prachtige prestatie in een tijd waarin het fondsen werven niet eenvoudig is! En er werd weer flink maar sportief gestreden in het water, op de fiets en tijdens het hardlopen. Met deelnemers van jong en ouder (67jaar) en soms werden alle drie de onderdelen door dezelfde persoon voltooid!

 

BVA Auctions prolongeerde glansrijk zijn eerste plaats van vorig jaar, gevolgd door het herenteam van Pink Roccade en team Boschbad. Door een fout van de organisatie werd het team Steinhauer girls gehuldigd als eerste damesteam, maar deze ploeg zal de beker weer in moeten leveren, want de Ladies van Pink Roccade bleken ruim 10 minuten sneller!

 

De prijs voor het team met de hoogste opbrengst ging weer naar de Nationale Adviesbalie die ruim E2.100 ingezameld had. Ook het Kadaster kwam weer een bijdrage doen van E640 die zij opgehaald hadden met hun ludieke traploopwedstrijd. En uiteraard waren er ook weer teams van FC Sam van de partij om hun bijdrage te leveren.

 

Totaal is maar liefst E15.000 aan sponsorbijdragen toegezegd, maar het loopt nog steeds op. Wat een fantastisch resultaat in deze economisch moeilijke tijd! Hiermee konden we tijdens de prijsuitreiking ook het totaal van Vrienden van Duchenne van E535.000 bekend maken.

 

Zoals gebruikelijk werd deze sportieve dag afgesloten met een gezellige after-party, waar onder het genot van een heerlijke lunch en een drankje nog nagesproken werd over de sportieve resultaten en ervaringen.

 

Nogmaals onze grote dank aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft! En in het bijzonder de leden van Rotary Apeldoorn Noord, die een belangrijk deel van de organisatie op zich genomen hebben. Super gedaan met een fantastisch resultaat !

 

Klik hier voor de deelnemers, sponsoren en uitslagen voor het jaar 2013.

 

Ed Bergsma
Maarten-Jan Brouwer
Roy Brouwer
Huub Deterd
Mark Steinhauer

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos