Vrienden van Duchenne | 1/8 triathlon
16514
page-template-default,page,page-id-16514,page-child,parent-pageid-16629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

1/8 triathlon

Duchenne Triathlon

Vrienden van Duchenne organiseert op zaterdag 5 september 2020 a.s. samen met Duchenne Parent Project en Rotary Apeldoorn-Noord in de prachtige omgeving van het Boschbad de Duchenne Triathlon voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren.

Deze 1/8 triathlon kun je alleen doen, of met een team van 2 of 3 sporters die ieder een onderdeel op zich nemen: 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen of 5 kilometer hardlopen. Ook voor de minder ervaren sporter zal dit geen probleem en vooral een fantastische uitdaging zijn. Tenslotte is meedoen belangrijker dan winnen. Je kunt je inschrijven met een team namens een bedrijf, vereniging of school, maar ook als groep vrienden of familie. We sluiten de dag af met de prijsuitreiking en daarna een gezellige afterparty. De opbrengst komt volledig ten goede aan de stichting Duchenne Parent Project.

Mee doen / Inschrijven?

Inschrijven kun je hier.  Het streefbedrag is minimaal 500 euro.
Via het actieplatform van Duchenne Parent Project kun je je inschrijven en je actiepagina aanmaken.  Elke actiepagina heeft een eigen link. Via die link kunnen je bedrijf, collega’s, serviceclub, vrienden, familie en andere donoren jou/jouw team financieel steunen. Veel succes!

Deelnemers?

Bekijk hier welke teams zich al hebben ingeschreven voor editie 2020.