Vrienden van Duchenne | Verslag Saté Party 2012
16901
page-template-default,page,page-id-16901,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Verslag Saté Party 2012

De inschrijvingen kwamen dit jaar maar moeizaam op gang en bleven steken op 135 personen, waarop de studenten van Saxion Hogeschool hun voorbereidingen troffen. Dit jaar werd de organisatie aanzienlijk versterkt door Thessa ten Kate, die o.a. met de modeshow een extra dimensie aan het evenement heeft gegeven. De generale repetitie in de middag was al een fantastisch spektakel om te zien, met de kids en een aantal zeer actieve dames om alles in het gareel te krijgen. Om 18.00 uur arriveerden de eerste gasten en het werd direct erg druk en gezellig. Tom van Zevenbergen deed zijn welkomstwoord en met de TV-spot van Justus was iedereen stil en bewust waar deze avond voor bedoeld was : Geld inzamelen voor Duchenne. Daarna was het tijd voor het Indische diner, dat weer werd verzorgd door de studenten van Saxion Hogeschool, die zowel de voorbereidingen als de gehele verzorging van de avond voor hun rekening hadden genomen. Ondersteund door medewerkers van Hotel Oranjeoord, waar we iedere keer toch weer welkom zijn voor dit feest.

 

De veiling werd weer super geleid door Tom van Zevenbergen die altijd weer garant staat voor een bijzondere en relaxte stemming. Het aantal gasten was inmiddels behoorlijk toegenomen en we wisten dat er aanzienlijk meer waren dan verwacht. Na de veiling werd iedereen verzocht om naar de kelder te gaan om het feest voort te zetten. Daar werd tot vroeg in de ochtend geswingd met DJ Rep, die met enorme passie de muziek verzorgde en doorlopend en tot het einde voor een volle dansvloer zorgde. Een prachtige afsluiting !

 

Bij het vertrek van de gasten hebben we weer veel mooie complimenten gekregen over de avond, ook voor de studenten van Saxion Hogeschool. Daarnaast kregen we van de Ronde Tafel NW Veluwe nog een mooie donatie, wat de opbrengst nog verder deed stijgen. Telling de volgende dag leverde een record aantal bezoekers op van ruim 180 met daarbij een recordopbrengst van € 18.000 !

 

We mogen trots zijn op het resultaat van deze avond, een bijzonder gezellig feest met een afwisselend programma. En we kunnen hiermee de tellerstand van de Apeldoornse Vrienden van Duchenne verhogen tot € 489.195.

 

Hiermee bedanken we alle vrijwilligers die meegeholpen hebben om dit tot een succesvolle en gezellige avond te maken. En uiteraard ook de sponsors die financieel bijgedragen hebben en de studenten van Saxion Hogeschool. Het was een fantastisch feest!

 

Vrienden van Duchenne

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos