Vrienden van Duchenne | Verslag 2011
16763
page-template-default,page,page-id-16763,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Verslag 2011

Verslag van de dag 2011

 

Zaterdag 10 september jl. begon wat bewolkt, maar dat veranderde snel in prachtig weer. Stichting Vrienden van Duchenne organiseerde dit jaar voor de 5e maal de Duchenne Triathlon op het prachtige terrein van het Boschbad (voorheen Kristalbad) in Apeldoorn.

 

Maar liefst 38 teams hadden zich dit jaar ingeschreven om aan deze lustrum-editie mee te doen. Onder de deelnemers dit jaar ook voor het eerst een D1 voetbalteam van Victoria Boys die met z’n allen een complete 1/16 triathlon hebben gedaan; een enorme prestatie!
De overige sporters hebben de 1/8 triathlon voltooid, de meeste met z’n drieën maar sommige ook alleen of met z’n tweeën. En er werd weer flink gestreden in het water, op de fiets en tijdens het hardlopen. De 5e editie van de Duchenne Triathlon werd gewonnen door het team van Roosdom Tijhuis, in een adembenemende tijd en op 5 seconden gevolgd door Pieters Bouwtechniek Haarlem. Het team van SHC Smart Packaging wist, net als de voorgaande 4 jaar, de hoogste sponsoropbrengst te realiseren bij collega bedrijven, vrienden en familie. Maar voor de Vrienden van Duchenne waren alle deelnemers winnaars want de opbrengst bedroeg maar liefst € 27.000 ! Door Hollander Techniek werd nog een cheque overhandigd met een extra inzameling van € 900. En het Kadaster had met een wel zeer ludieke traploopwedstrijd in het gebouw van het Kadaster een bedrag van € 1.400 opgehaald.

 

Deze prachtige dag werd daarna weer afgesloten met een gezellige after-party, waar onder het genot van een heerlijke lunch en een drankje nog nagesproken werd over de sportieve resultaten en ervaringen. In de afgelopen 5 jaar werd door meer dan 200 teams ruim € 150.000,- aan sponsorbijdrage bijeengebracht! Deze opbrengst komt volledig ten goede aan het Duchenne Parent Project.

 

Klik hier voor de deelnemers, sponsoren en uitslagen voor het jaar 2011

 

Nogmaals onze grote dank aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft!

 

Ed Bergsma
Maarten-Jan Brouwer
Roy Brouwer
Huub Deterd
Mark Steinhauer
Jacko van der Windt

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos