Vrienden van Duchenne | Verslag 2010
16765
page-template-default,page,page-id-16765,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Verslag 2010

Verslag van de dag 2010

 

Zaterdag 4 september was het weer zover. Voor de 4e keer vond de Duchenne Triathlon plaats als onderdeel van de 25ste Kristalbad Triathlon.

 

Na een herfstachtige week waren de weergoden ons zaterdag gunstig gestemd en lag het Kristalbad er schitterend en zonnig bij. Vanaf 7.00 uur startte de opbouw en vanaf 10.00 uur meldden 32 teams zich aan om zich onder genot van een kop koffie of thee voor te bereiden op de start. Om 11.30 uur klonk het startschot voor het eerste onderdeel en de sporters werden fanatiek aangemoedigd door het enthousiaste publiek. Voor de meeste teams was meedoen belangrijker dan winnen, maar voor de eerste posities werd enorm gestreden. Het eerste team, Pieters Bouwtechniek uit Utrecht, kwam al na 1 uur en 5 minuten binnen en was net zoals vorig jaar winnaar, op de voet gevolgd door het team van Achmea health Center en op de derde plaats Pieters Bouwtechniek uit Haarlem.

 

Na deze sportieve prestaties was er tijd voor een heerlijke lunch en konden deelnemers en supporters bijkomen en bijpraten in het Duchenne –kwartier.
Mede dankzij het heerlijke zonnetje zat de sfeer er goed in. Natuurlijk was er de prijsuitreiking voor de winnende teams. De prijs voor het snelste damesteam werd dit jaar opgeëist door voor Kringapotheken Apeldoorn. En de beker voor de hoogste opbrengst was dit jaar voor Wim van de Kant omdat hij totaal 9 teams had ingeschreven !

In de uitslagenlijst vind je alle geregistreerde tijden van de Duchenne Triathlon 2010.

 

De opbrengst van dit sportieve evenement is uitgekomen op € 20.000, een prachtig resultaat waar wij trots op mogen zijn in deze economisch moeilijke tijd. Deze succesvolle dag werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers die wij ook zeer dankbaar zijn.

 

Mooi is ook om na afloop de enthousiaste reacties te horen van de deelnemers. De prachtige atmosfeer in het Kristalbad, de sportieve inzet van de deelnemers maar ook de gezelligheid maken dit evenement bijzonder en veel teams hebben al aangegeven met veel plezier uit te zien naar de 5e editie van de Duchenne Triathlon. Wij gaan er het komende jaar hard aan werken om deze lustrum-editie heel bijzonder te maken.

 

Klik hier voor de deelnemers en sponsoren voor het jaar 2010

 

Nogmaals onze grote dank aan iedereen die een bijdrage geleverd heeft!

 

Ed Bergsma
Huub Deterd
Jacko van der Windt
Maarten-Jan Brouwer
Roy Brouwer
Mark Steinhauer

 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos